Захід пройшов 16 листопада у залі палацу Перені за участі старшокласників місцевих шкіл та учнів ВПУ-34.

З особливістю волонтерської роботи, яка найбільше стала затребуваною у зв’язку з військовими діями на Сході країни, юнакам міста розповіли представники громадської організації «Благодійний фонд «Виноградів».

“Цей фонд був започаткований ще в 2004 році,- зауважив у своєму виступі Віктор Альошин.- Однак довгий час він перебував, так би мовити, у лежачому стані. Та діяльність значно активізувалася, коли всередині літа цього року до керівництва Фондом став відомий у краї підприємець, меценат, колишній нардеп Верховної Ради Іван Бушко”.

Волонтерська діяльність через благодійний фонд спрямована на адресну допомогу нужденним людям, біженцям, особам, які потребують допомоги в лікуванні, також це соціальні послуги, охорона довкілля тощо.

“Волонтер за свою роботу не отримує коштів, проте він отримує значно більше – невимовну радість душі”,- поділився досвідом волонтерської діяльності Андрій Гепенко.

Насамкінець учасники семінару отримали від організаторів заходу пам’ятки, буклети та запрошення до заняття волонтерською діяльністю.

 

Адреса Вашої електронноъ скриньки не буде опублыковано. Обов'язкові поля позначені *

*