Восьмилітній хлопчик лікується в ОХМАДИТі і вже пройшов три блоки хіміотерапії, потрібно ще стільки ж.

Раніше наш син взагалі не хворів, – розповіла Максимкова мама Рената Рачок. – Та в жовтні минулого року на його животі раптово появилася гуля, яка збільшувалася через кожні дві доби.

Батьки звернулися до районної лікарні, але там не змогли допомогти дитині. І тільки в Києві в Інституті раку в кінці листопада встановили, що пухлина має ракове походження, до того ж вона не підлягає оперуванню.

З того часу Максимка лікують в ОХМАДИТі. Це Національна спеціалізована дитяча лікарня. Та медикаментів і там не вистачає. Використовують здебільшого ті, що принесуть волонтери або куплять самі батьки.

Хлопчик уже пройшов три блоки хіміотерапії, які обійшлися в 50 тисяч гривень, – каже Максимкова мати. – Але пройти потрібно ще стільки ж.

Молода жінка в розпачі, з її мізерної зарплатні помічника вихователя в сільському дитсадку таких грошей не назбирати. Кошти ж потрібні вже зараз. Тому й звернулася у громадський благодійний фонд «Виноградів» і до всіх людей з проханням допомогти врятувати життя її малолітньому сину, повідомляє Голос Карпат.

Адреса Вашої електронноъ скриньки не буде опублыковано. Обов'язкові поля позначені *

*