Про солодощі для учасників новорічного свята подбав благодійний фонд «Виноградів».

Сьогодні у місті під Чорною горою відбулося новорічне свято для діток з особливими потребами. Захід організувало Виноградівське управління соціального захисту разом із громадськими організаціями, такими як реабілітаційний дитячий центр, спілка «Схід сонця», благодійний фонд «Виноградів» та інші. А провели його на базі тутешнього будинку інтернатного типу.

Всього у місті нараховується більше ста дітей з вадами здоров’я, але на свято з батьками змогли прийти близько половини з них. Зате подарунків і солодощів від благодійників заготували для всіх.

Прикметно, що саме до цих діточок найперше завітав у Виноградові Дід Мороз із Снігурочкою. Цей популярний дует прибув сюди разом із фольклорним колективом сільського клубу Новоселиці. Дівчата і фатьови з волоського села виступили з колоритною новорічною програмою.

У концерті активну участь взяли й господарі свята – вихованці дитбудинку-інтернату. Вони представили свої пісні та веселі танці. А присутні в залі, як дорослі так малі, тільки те й робили, що плескали в долоні і підспівували виступаючим на сцені.

Адреса Вашої електронноъ скриньки не буде опублыковано. Обов'язкові поля позначені *

*